Tarief en vergoedingen

Geen verwijzing nodig

Een verwijzing van uw huisarts of specialist voor een osteopathische behandeling is niet noodzakelijk. Ook uw zorgverzekeraar vraagt niet om een verwijzing. U ontvangt van uw verzekeraar een gehele of gedeeltelijke vergoeding voor de osteopatische behandeling. Deze vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw afgesloten pakket. Lees daarop wel uw persoonlijke polisvoorwaarden na. De osteopaat moet wel aangesloten zijn bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie) of het NOF (Nederlandse Osteopathie Federatie). 

Tarief/Vergoedingen

Het eerste consult waarbij er een uitgebreide anamnese plaatsvindt, duurt bij Osteopathie Westmaas 45 minuten. Een consult osteopathie kost € 80,00. U krijgt na de behandeling een factuur. De factuur dient u in bij uw zorgverzekeraar.

Vrijwel alle ziektekostenverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk een osteopatische behandeling, afhankelijk van uw aanvullende  pakket. Om te zien welke vergoeding uw verzekeraar biedt kunt u klikken op info vergoedingen.  

Afspraak annuleren

Heeft u een afspraak gemaakt en bent u onverhoopt verhinderd? Geef dit dan via de e-mail of per telefoon door. Afspraken bij voorkeur uiterlijk 24 uur van  te voren annuleren.  Bij afspraken die niet zijn nagekomen zijn wij helaas genoodzaakt om  het tarief voor de osteopathie in rekening te brengen.

De Nederlandse Vereniging voor Osteopathie

Staat garant voor onder andere kwaliteit, controle en bijscholing van alle erkende osteopaten in Nederland.

Het Nederlands Register voor Osteopathie

Is een onafhankelijke stichting die de kwaliteit van de osteopathie in Nederland waarborgt en de regels en reglementen handhaaft.